Comença el debat en anglès als instituts

El projecte “Let’s debate!” serà una realitat! Moltes gràcies a tots els que vau aportar-hi el vostre granet de sorra, més gran o més petit, tots sou part del projecte; també aquells que vulgueu col·laborar-hi, encara hi sou a temps, queden 20 dies de campanya.

Durant el segon trimestre del curs 2017-2018 durem a terme la prova pilot de debat en anglès a l’INS Barri Besòs i redactarem el manual definitiu d’ensenyament de debat en anglès als instituts. Ens alegra molt poder dir–vos que a finals de setembre ja vam tenir l’oportunitat d’impartir una Debating Masterclass a l’ISCAT (International School of Catalunya) de La Garriga, amb molt bona rebuda tant per estudiants com per professors. Actualment estem també oberts a altres instituts que estiguin interessats en el projecte i vulguin donar als seus alumnes l’oportunitat d’aprendre debat, i fer-ho en anglès. Podeu escriure’ns a info@barcelonadebating.com

Gràcies de nou a tots i seguim!

2 thoughts on “Comença el debat en anglès als instituts

  1. Hola, a l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar estem molt interessats en aquesta iniciativa als instituts. Com podem participar?
    Ja rebem mails vostres sobre el Barcelona open debate però ens agradaria conèixer millor el projecte Let’s debate !
    Moltes gràcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *